Together with Golazo Group we’ll be hosting the PDC European Tour event in the Oktoberhallen in Wieze ! 🎯 From 23 to 25 september, world’s best darters will gather once again in Belgium. 

👉More tournament details will follow later this month, so stay tuned!

📧 All questions can be directed to darts@sportizon.be

De European Tour darts terug naar België in september

De wereldtop in het darts blaast in september opnieuw verzamelen in België. Van 23 tot 25 september wordt in de Oktoberhallen in Wieze een nieuwe Belgian Darts Open georganiseerd.

Het tornooi met een prijzenpot van 166.000 euro (140.000 £) maakt deel uit van de Professional Darts Corporation’s European Tour, een serie van 13 tornooien over heel Europa. In 2020 streek de PDC European Tour voor het eerst neer in België. Gerwyn Price, de huidige nummer één van de wereld versloeg er Michael Smith in de finale.

De Professional Darts Corporation en organisator Golazo/Sportizon zijn zeer tevreden een nieuwe manche van de European Tour te kunnen aankondigen. Daarmee kunnen de vele Belgische dartsfans de wereldsterren van het moment live aan het werk zien dicht bij huis.

“We zijn erg blij om met de European Tour opnieuw naar België te kunnen komen”, zegt Werner von Moltke, de voorzitter van PDC Europe. “Het evenement in 2020 was er heel populair en de sport groeit in België erg sterk. We kijken nu al uit naar Wieze in september.”

Meer details over het tornooi volgen later deze maand, dan zal ook de ticketing van start gaan.

Vragen kunnen via mail naar darts@sportizon.be.

European Tour Darts

Like it? Share it!